të gjithë
CSS
PAK
Javascript
Kthej
Generate
Ngjyrë
Youtube Video & Audio Downloader Online
Është një mjet për shkarkimin direkt të videos nga youtube për qëllimin tuaj.
Shprehje e rregullt
Shprehje e rregullt / Preg Tool Online për PHP, Javascript
Konvertimi i ngjyrave
Konvertimi i ngjyrave midis HEX, RGB, HSV dhe HSL
Encrypt MD5
Encrypt tekst të vetëm ose të shumëfishtë në formatin MD5 online web tool
Teksti Dummy
Lorem Ipsum - Teksti dummy gjeneron mjet online në internet
URL encode decode
Encode URL online, deshifroj URL falas në internet
Base64 encode decode
Encode string në kodin base64 ose dekode një kod base64 online
JSON Validator
JSON lexues, shikues, validator, formatter mjet falas online
i rastësishëm
Zgjidh numrat e rastësishëm për llotarinë dhe më shumë
JS Minify Unminify
Minify Javascript, unminify një Javascript compressed
Online CSS Minify / Unminify Tool
Minifier & Unminifier CSS fotografi për të zvogëluar madhësinë e skedarit, të merrni kohën e optimizuar të shkarkimit dhe të lehtë për të vërtetuar
Figurë Counter
Numërimi i karaktereve, fjalëve, fjalive dhe paragrafëve
CSS për MESS
Convert CSS në LESS - free tool online në internet

1) Cila është vegla e zhvillimit të uebit?
Mjete të dobishme janë në dispozicion falas në internet për projektuesin e uebit dhe webmasteri për të zhvilluar web projektin. Mjet i zhvillimit të uebit mund të jetë një mjet i dobishëm; të tilla si mjet validator për HTML ose CSS Codes, mjet compress, encode dhe decode mjet ose mjet shkarko. Mjet i linjës së internetit ofron shërbim të lehtë dhe të thjeshtë të mjeteve të internetit për të gjithë përdoruesit.